Meny
Meny

Mockberg Modest links 34 hvit rosè MO635

Varekode: 564675
kr 1 999,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Mockberg Modest links 34 hvit rosè kombinerer en rustfritt stålrem med tre koblinger og det nye Modest endestykket, og kombinerer et luksuriøst preg med et tidløst design. Samlingen kommer i tre størrelser; 28 mm, 34 mm og 38 mm, og i tre farger; Sølv, gull og rosagull med både hvite og svarte urskiver. Denne samlingen er en hyllest til kvinnene som har støttet og bygget merkevaren Mockberg i den konservative klokkeindustrien.

Denne flotte klassiske og elegante klokken er produsert av Mockberg, som er et nytt og veldig populært merke fra Sverige. Laget av rustfritt stål og med sveitsisk urverk (Swiss Ronda 763), får du meget god klokke når du velger Mockberg.

Vi er utvalgt som autorisert forhandler av Mockberg klokker i Norge. Som gir deg trygghet for offisiell garanti og service, samt at din Mockbeg klokke garantert er 100% ekte.

Detaljer

Mockberg
We believe that a watch is more than just a way to keep track of time. For us a watch made of polished stainless steel and genuine leather with an elegant and classic design has a deeper meaning. Mockberg watches are handcrafted in this spirit to accompany you in your daily life and on special occasions in the utmost beautiful way possible.
Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.

Tilleggsinformasjon

Farge Rosegull
Kjønn Dame
Urskivefarge Hvit
Vannbestandighet 3 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Diameter 34 mm
Reviews