Meny
Meny

Nixon 51-30 Chrono All Gold 51mm A083-502

Varekode: 481486
Nixon 51-30 Chrono All Gold 51mm A083-502 er en klokke få kan mål seg med. Nixon 51-30, er oppkalt etter størrelse (51 mm) og vanntetthet (30 ATM), og er serien klokker som fødte en hel stilbevegelse rundt store klokker. Chrono All Gold er den ultimate statement-klokken, men kronograf og vanntetthet på pro-nivå. Et klokkevalg for de stilbevisste.
  • Nixon er premiumklokker og mye mer. Med sitt utvalg kvalitetsklokker holder Nixon seg tro mot sine surfe-, skøyte- og snørøtter.

Detaljer

Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.

Tilleggsinformasjon

Farge Gull
Kjønn Herre
Lenketype Metall
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Gull
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 30 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kronograf, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke
Diameter 52 mm
Tykkelse 16 mm
Rembredde 25 mm
Reviews