Meny
Meny

Nixon 51-30 Chrono Matte Black / Gold A083-1041

Varekode: 303035
kr 5 500,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Nixon klokker

Nixon klokker er kjent for å være unik og robust i sitt design Her får du designerklokker i topp kvalitet som virkelig skiller seg ut!
Se alle Nixon klokker

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Batterigaranti:  6 mnd gratis bytte
  • check_circle Klarna:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

Detaljer

Nixon 51-30 Chrono
Det er en grunn til at de sender tank-klokkene ut i verdensrommet

Det er en grunn til at de sender tank-klokkene ut i verdensrommet. Med overlegen funksjonalitet - japansk kvarts-urverk med seks visere, to sekundvisere, kronometer og dato - har brukeren alltid nødvendig jordisk informasjon tilgjengelig. Med rustfri stål-kvalitet, holdbarhet og uovertruffent utseende, er dette en klokke som renner over av jordisk, vakkert utseende. Siden den har nok til å sende deg ut i bane.

Urverk: Japansk kvarts med seks visere, to sekundvisere, kronometer og dato.

Innfatning: 51.25 mm bred, tilpasset rustfri stål med herdet mineralkrystall som er vanntett til 300 meter, ekstern roterende bezel med nedtelling, og skruknapper i klokken 21-posisjon.

Reim: Tilpasset rustfri stål med dobbel lås. 25mm bred.
Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.Tilleggsinformasjon

Farge Sort
Kjønn Herre
Lenketype Metall
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 30 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kalender, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous)
Diameter 52 mm
Tykkelse 16 mm
Rembredde 25 mm
Reviews