Meny
Meny

Nixon Kensington Cobalt/ Mod A108-1674

Varekode: 509587
kr 1 699,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Autorisert norsk nettbutikk
Vi er en 100% norsk nettbutikk. Lager og kundeservice i Oslo. Som autorisert norsk forhandler gir vi norsk garanti på alle våre varer.

Priser
Vi overpriser ikke produkter, for deretter å ha de ofte på tilbud for å gi deg som kunde inntrykk av at du gjør en god deal. sammenlign oss gjerne på prisjakt.no.

Vår førpris
Vår førpris er definert som den lavest ordinære prisen du kunne ha kjøpt varen for i vår nettbutikk i løpet av de foregående seks ukene, før produktet ble satt på tilbud.

Kjøpersikkerhet
Hvis du skulle være uheldig og få et problem med et kjøp med Klarnas betalingsløsninger, gir Klarnas Kjøpersikkerhet deg trygghet.

Hvis du ikke mottar varene du har kjøpt, blitt utsatt for svindel (Kjøp utført med din betalingsopplysning uten din tilatelse ) eller varen er defekt, trenger du ikke å betale før problemet er løst. Vi fryser fakturaen slik at du skal få varen før betalingsfristen, eller få løst problemet hos oss." Kort forklart: Får du ikke varen eller den er ødelagt ved mottakelse, skal du ikke betale.

Bestilling og Levering
Når du har gjort en bestilling mottar du en ordrebekreftelse ( sjekk søppelposten ). Når din bestilling er ferdig behandlet, på vei og klar for henting på hentested vil du få varsel.

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Din bestilling vil bli levert til nærmeste utleveringssted eller hjem på døren. Fraktkostnad kr 59, gratis ved kjøp over kr 1000,-. Kr 99 for hjemlevering. Vi beregner en leveringstid på 1-4 virkedager ved normaldrift. Bestillings datoen beregnes ikke i leveringstiden.

Leveringstid etter postnummer:
Postnummer 0000-3999: 1-2 virkedager
Postnummer 4000-7999: 2-3 virkedager
Postnummer 8000-9999: 3-4 virkedager

Vi anbefaler deg å laste ned posten sin app for bedre sporing.

  • Nixon er premiumklokker og mye mer. Med sitt utvalg kvalitetsklokker holder Nixon seg tro mot sine surfe-, skøyte- og snørøtter. 2 år norsk garanti

Detaljer

Nixon Kensington Leather

Klassisk, men aldri prippen

Det kule med å bruke tingene du har arvet fra bestefar er at du får et helt avslappet guttejente-utseende, med ekthetsfaktor som sier at du har unngått mainstream-tingene folk kjøper på kjøpesentre. Kensington er klassisk uten å være prippen, og er en oppdatering for arvestykke-stilen. Med japansk kvarts-urverk og ny 38 mm bred keramikkinnfatning og reim, har du kanskje noe som er verdt å gi videre i arv.

Urverk: Japansk kvarts med tre visere.

Innfatning: 36.5 mm bred, tilpasset rustfri stål med herdet mineralkrystall og trippel kronepakning. Tilgjengelig med Swarovski-krystall og MOP-skive. Vanntett til 50 meter.

Reim: Importert lær eller ekte slangeskinn med enkel tunge, spenne i rustfri stål. 16.25 mm bred.

Nixon Klokker

Se alle Nixon klokker

Nixon gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.


Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Tilleggsinformasjon

Merke Nixon
Kolleksjon Nixon Kensington
Passer til Dame
Remtype Skinn
Remfarge Blå
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz ( Batteridrevet )
Diameter 37 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 16 mm
Reviews