Meny
Meny

Nixon Sentry Leather Matte Black/ Gold A105-1041

Varekode: 302445
kr 2 499,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Nixon Sentry Leather Matte Black/ Gold A105-1041 er en tøff og pen herreklokke fra Matte Black Gold-kolleksjonen. Klokken har en svart kvalitets skinnrem og svart urskive, med pene gullfargede Sentry detaljer - dette gir klokken et unikt utseende.

Klokken har dag- og datofunksjon. Vannmotstand på 10 atm, dette er nok til å kunne beskytte klokken om den skulle komme under vann - bør ikke bades med.
  • Nixon er premiumklokker og mye mer. Med sitt utvalg kvalitetsklokker holder Nixon seg tro mot sine surfe-, skøyte- og snørøtter.

Detaljer

Nixon Sentry Leather - Vokter deg for kaos!
Mens det er sant at du aldri vet hva som kommer til å skje, dekker Sentry de fleste basene, noe som gir deg beskyttelse fra det meste som kan skje innenfor sekunder, timer, dager, uker og måneder med den vanlige kalenderen. Den vil aldri stoppe, er alltid lydig, stadig vaktsom og den som vokter deg for kaos. Med mindre annet er bestilt.

Urverk: Japansk kvarts med tre visere, med dag og dato.

Innfatning: 42 mm bred, spesialtilpasset rustfri stål med herdet mineralkrystall og emaljert krone med trippel pakning. Vanntett til 100 meter.

Reim: Importert full grain-lær eller laserkuttet og pinstripet lammeskinn med spenne i rustfri stål. 23 mm bred.
Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Tilleggsinformasjon

Farge Sort
Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato
Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Rembredde 23 mm
Reviews