Meny
Meny

Nixon Sentry SS All Gold Black 42mm A356-510

Varekode: 509869
kr 2 799,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Herreklokken Nixon Sentry SS All Gold/ Black 42mm A356-510 er en klassisk pen klokke, med stilfulle detaljer som vil gjøre at klokken passer både jobb og hverdagen
  • Nixon er premiumklokker og mye mer. Med sitt utvalg kvalitetsklokker holder Nixon seg tro mot sine surfe-, skøyte- og snørøtter.

Detaljer

Nixon Sentry SS

En standard som er langt utenfor standarden!

En standard som er langt utenfor standarden. Sentry SS er essensen av ren og kul, og den har blitt laget med en dyp verdsettelse av spesialtilpasning. Tidløs stil og slitesterk konstruksjon gjør at denne klokken passer for alle. Sentry SS er laget for å vare, med hevet bezel for å beskytte det herdede krystallet, og med reim i rustfri stål. Urverket med tre visere, hevede indekser og dag/dato er en ren og klassisk kombinasjon.

Du vet hvor mye klokken er, og du har klokken til å bevise det. Sentry SS er en årgangsklokke tatt frem i tid.

Urverk: Japansk kvarts med tre visere og dag/dato.

Urskive: Anvendte indekser med selvlysende og tilpassede støpte visere.

Innfatning: 42 mm bred rustfri stålinnfatning med herdet mineralkrystall. Vanntett til 10ATM / 100 meter.

Reim: Spesialtilpasset treledds stålreim med koniske ledd og dobbel låsespenne.
Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.


Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Tilleggsinformasjon

Farge Gull
Kjønn Herre
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Selvlysende visere (luminous)
Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Rembredde 22 mm
Reviews