Meny
Meny

Om Oss

 • Velkommen til klokker.no

  Kort om oss
  Vi startet vårt klokkeeventyr i 2005 i Bergen, og har alltid hadt som mål å tilby det norske markedet klokker av god kvalitet til konkurransedyktige og gode priser.

  Vi holder nå til i Oslo og er en norsk nettbutikk med hovedkontor, lager og kundeservice i Oslo. Vi er ikke en norsk avdeling for et utenlandsk firma. Vi eies av Reverie AS, som er et helnorsk firma bosatt i Oslo.

  Sortiment
  Vårt utvalg klokker varierer fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og premium. Vi jobber hver dag for at du som kunde skal kunne finne en klokke som passer dine ønsker og behov. Vårt prissegment er fra 398 til 10.0000.

  Enten du skal i selskap, på jobb eller ut i natur så tror vi at du vil finne en klokke som både passer til antrekket, gir deg den looken du ønsker og svare til kvaliteten og funksjonene du trenger.

  Klokkeverksted
  Vi har et godt samarbeid med Frithjof E. Rasmussen som kanskje er Norges ledende klokkeleverandør, samt og har et av Norges mest kompetansedyktige verksted for klokker. Så når du kjøper klokker hos oss, kan du være sikker på å få kvalifisert hjelp om fremtidige problemer skulle oppstå.

  Vi ønsker deg lykke til på din klokkejakt!