Meny
Meny

Poco Loco Cutie PL11002-RGWHBLA

Varekode: 553705
kr 398,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Poco Loco er spansk og betyr "litt smågal". Klokkene fra dette merket kjennetegnes ved at de er friske, kule og litt crazy!

Klokker.no er autoriseret forhandler av Poco Loco klokker, noe som gir deg som forbruker full trygghet og en 100% garanti for at klokken ekte, og da selvfølgelig med landsdekkende service og full garanti.

DetaljerAutorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering W051-05-02-01
Kjønn Jente
Lenketype Skinn
Type: Barn
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Metall
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 25 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 12 mm
Reviews