Meny
Meny

Poco Loco Small Diver PL10004-SIBLBL - Blå vanntett barneklokke til gutt

Varekode: 552620
kr 598,00

Lagerstatus: 50+ på lager

Tøff og solid barneklokke fra kjente Poco Loco!

Denne klokken passer både til gutter og jenter, selv om klokken er blå er den også populær blant jentene. En viktig detalj på denne klokken er at den foruten å være solid, også er vanntett til 10 ATM!

Hos Klokker.no kan du være sikker på å gjøre en trygg handel, vi er autorisert forhandler av alle klokkemerkene vi selger. Du får derfor full garanti på samme måte som i en vanlig klokkebutikk, og selvsagt sikkerhet for at du får ekte kvalitetsklokker.

Detaljer

Stilig, robust og tøff barneklokke fra Poco Loco.

Det er ikke alltid lett å velge ut klokker til barn. Men er det noe en alltid bør se etter er det at klokken er fargerik og passe solid.

Og det er Poco Loco Small Diver PL10004-SIBLBL.

Poco Loco Small Diver PL10004-SIBLBL

Denne tøffe Poco Loco klokken ser faktisk litt ut som en sporty og flott dykkerklokke for barn. Og så er da også klokken vanntett ned til 100 meter. Legg merke til at urskiven er herlig lyseblå, nesten samme farge som den solide plastremmen.

Tallene er laget i selvlysende materialet, og klokken gir klart uttrykk av å være sporty of tøff.

Sporty og tøff barneklokke

Poco Loco Small Diver er akkurat den tøffe og robuste klokken ditt barn trenger. Velg farge selv, her ser vi Poco Loco klokken i blått - en farge som selvsagt er spesielt populær blant guttene.

Urkassen er i rustfritt stål og glasset er av såkalt mineralglass, noe som er med på å gjøre det spesielt støtsikkert - og hjelper med å unngå riper.

Handle hos Klokker.no

Klokker.no er autorisert forhandler av Poco Loco klokker i Norge,og derfor har du full garanti når du handler klokken hos oss. Du har, i tillegg, 14 dagers full returrett - så det er ingenting å tape på å bestille klokken med en gang da du alltid kan sende den tilbake om det er noe du ikke liker.

Betal med kort, og selvsagt velger du selv om du vil betale hele beløpet i en engang, eller om du vil delbetale.

Denne Poco Loco klokken (Small Diver PL10004-SIBLBL) er et sporty og robust ur for aktive barn; en barneklokke som tåler en støyt, og som likevel tar seg flott ut på armen!


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+06+01+01
Kjønn Dame, Barn
Lenketype Silikon
Type: Barn, Dame
Lenkefarge Blå
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 35 mm
Tykkelse 10 mm
Rembredde 16 mm
Reviews