Meny
Meny

Poco Loco Small Diver PL10010-SIBLABLA - Tøff vanntett gutteklokke

Varekode: 552626
kr 498,00

Lagerstatus: 50+ på lager

Poco Loco er spansk og betyr "litt smågal". Klokkene fra dette merket kjennetegnes ved at de er friske, kule og litt crazy!

Klokker.no er autoriseret forhandler av Poco Loco klokker, noe som gir deg som forbruker full trygghet og en 100% garanti for at klokken ekte, og da selvfølgelig med landsdekkende service og full garanti.

Detaljer

Poco Loco Small Diver

Poco Loco sin Small Diver serie kommer i mange lekre og freshe farger. Urkassen er 35mm, noe som gjør at den passer både til damer, jenter og gutter som har lyst på en solid klokke som tåler vann! Klokken er nemlig vanntett til 100 meter, noe som burde holde i alle situasjoner. Urkassen som er i rustfritt stål kommer også i flere forskjellige varianter, vi har den både i stål, gull og rosegull farge.

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Silikonlenke
Denne klokken har en lenke laget av silikon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering F_09_10_02
Kjønn Dame, Barn
Lenketype Silikon
Type: Barn, Dame
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 35 mm
Tykkelse 10 mm
Rembredde 16 mm
Reviews