Meny
Meny

Police Marmol PL15923JSTB-02MM

Varekode: 556819

FØR kr 1 498,00

Special Price kr 1 099,00

Lagerstatus: 1-4 på lager


Denne klokken er designet av det velkjente designermerke Police, som er kjent for deres innoative og tøffe design.

Klokker.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Police klokker, som gir deg garanti for et ekte og kvalitetssikret Police ur.

Detaljer

Om Police

Police er et merke som ble født i 1980 i Venezia i Italia. Det begynte som en kolleksjon med trendy og moderne klokker. Dagens utvalg representerer en høyde i mote og stilig utseende. Police-klokkene er kjent for sine fargerike og utadrettede utseende. I tillegg til klokker er Police kjent for solbrillene sine, og merket har fått hjelp til å bli kjent med ambassadører som David Beckham og Antonio Banderas. Klokkene fra Police har et moderne og stilig utseende og er lett å kjenne igjen med sine urbane design.

Klokker fra Police, den urbane løsningen

Med dine designer-klær og ditt ultra-urbane utseende, er du nøye med hva du har på deg. Det er tross alt hva du har på deg som definerer deg. Fra ditt perspektiv er det slik at utseendet ditt hjelper deg å lykkes, og hjelper deg med å føle deg bra.

Du har rett til å være kresen når det gjelder utseendet ditt, men hvordan legger man tilbehør til den ultramoderne looken?

Om klokken skal være et tilskudd til din moderne stil, er valget klart. Klokke-kolleksjonen fra Police inkluderer noen av dagens mest moderne og urbane stiler. Merket kom ut av 80-årene, tiden da den urbane stilen først ble født, så Police passer rett inn i tiden.

Fra fjellene nær Venezia i Italia har merket blitt kjent for å våge å være annerledes. Solbrillene deres, klokkene og deres nye linje med smykker har blitt populære verden over. Om du trenger en perfekt klokke som passer til din moderne stil kan det ikke gå galt om du velger Police.

Police har produsert klokker av høy kvalitet i over to tiår, og alle deres klokker kommer med 2 års garanti. Kolleksjonene fra Police har stiler som varierer fra det helt grunnleggende til helt unike design med vågalt utseende. De lager noe for enhver som vil ha noe med urbant og moderne.

På Klokker.no finner du et godt utvalg av Police-klokker. Vi har både dame- og herremodeller, samt unisex-modeller.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.


Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Urskivefarge Sort
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet < 30 meter (vannresistent)
Glass Mineral
Urverk Quartz
Materiale-remmer Stål
Remfarge Sølv
Låsfarge Sølv
Materiale Stål
Reviews