Meny
Meny

Seiko Classic dameklokke 33mm 7 diamanter SKK885P1

Varekode: 547780
kr 4 998,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Seiko Ladies 33mm 7 diamanter SKK885P1 ern en klassisk Seiko dameklokke. Klokken har perlemorfarget urskive, behagelig sølvfarget lenke i rustfritt stål. Vannmotstanden på 10 Atm. Herdet safirglass som beskytter klokken mot ufrivillige skader. En populær klassisk dameklokke for den kvalitetsbevisste.
Gant klokker

Seiko er et japansk kvalitetsmerket som er kjent for å lage klokker av ypperste kvalitet og holdbarhet.

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Betaling:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

Detaljer


Safirglass
Glasset er av typen Safir, dette er et veldig sterkt glass som er motstandsdyktig mot riper.
Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Tilleggsinformasjon

Kjønn Dame
Urskivefarge Perlemor
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Safir
Urverk Quartz
Diameter 33 mm
Materiale Stål
Reviews