Meny
Meny

Nixon Sentry SS Silver / Gold 42mm A3561921

Varekode: 559677
kr 2 499,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Nixon Sentry SS Silver / Gold 42mm A3561921 er en elegant klokke med en eventyrlig side. Tenk svart slips møter blokkfest. Med dybde og detalje vil denne klokken komplimentere enn hver look

Denne klokken er produsert av amerikanske Nixon, kjent for unik og robust design har de tatt markedet med storm de siste årene. Her får du designerklokker i topp kvalitet som virkelig skiller seg ut!

Vi er utvalgt som autorisert forhandler av Nixon klokker i Norge, derfor er du garantert en 100% ekte Nixon klokke med landsdekkende garanti når du handler hos oss.

Detaljer

Nixon Sentry SS

En standard som er langt utenfor standarden!

En standard som er langt utenfor standarden. Sentry SS er essensen av ren og kul, og den har blitt laget med en dyp verdsettelse av spesialtilpasning. Tidløs stil og slitesterk konstruksjon gjør at denne klokken passer for alle. Sentry SS er laget for å vare, med hevet bezel for å beskytte det herdede krystallet, og med reim i rustfri stål. Urverket med tre visere, hevede indekser og dag/dato er en ren og klassisk kombinasjon.

Du vet hvor mye klokken er, og du har klokken til å bevise det. Sentry SS er en årgangsklokke tatt frem i tid.

Urverk: Japansk kvarts med tre visere og dag/dato.

Urskive: Anvendte indekser med selvlysende og tilpassede støpte visere.

Innfatning: 42 mm bred rustfri stålinnfatning med herdet mineralkrystall. Vanntett til 10ATM / 100 meter.

Reim: Spesialtilpasset treledds stålreim med koniske ledd og dobbel låsespenne.
Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre
Glass Mineral
Urverk Annet
Reviews