Meny
Meny

Skagen Falster 2 SKT5100

Varekode: 555283
kr 2 995,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Skagen sin smartklokke Falster 2 har en interaktiv, svømmesikker berøringsskjerm og en rekke smarte funksjoner som drives av Wear OS fra Google ™.

Noen av funksjonene:

- hjertefrekvenssporing
- Google Assistant
- smarttelefonvarsler
- aktivitetssporing
- Google Pay
- GPS og mer

Du kan velge mellom tids- eller funksjonsbaserte skjermer for enkel tilgang til favorittfunksjonene dine, og legg til favorittapper fra Google Play-butikken. Den utskiftbare magnetiske stållenken gir sikker festing og en behagelig passform, batteriet gir opptil 24 timers bruk på en enkelt lading. Hvert klokke kommer med en magnetisk lader.

Detaljer


Om Skagen

Med begynnelsen av det 21 århundre har klokkeverdenen sett en fremvekst av en mengde yngre selskaper som er fast bestemt på å utfordre de gamle. Disse nykommerne tilbyr vakkert design og vellagede klokker til mye lavere priser enn deres eldre konkurrenter, noe som tar klokkene inn i et prisnivå som en gjennomsnittlig person har råd til.

Et slikt selskap er Skagen Denmark. På tross av navnet er det et amerikansk firma grunnlagt av to dansker, Charlotte og Henrik Jorst. I 1989 satte disse to ut for å lage unike og vakre livsstilsgjenstander som fanget designforståelsen fra deres hjemland. Dette har de lykkes med, og de produserer et fengslende utseende til en brøkdel av prisen som noen av deres eldre konkurrenter krever.

Mens Skagen Denmark lager solbriller, smykker og andre gjenstander, er klokkene deres noe man spesielt legger merke til. Dette er fordi de har alle kvalitetene high-end klokker skal ha, men uten high-end pris. Rene, smakfulle design blir kombinert med kvalitetsarbeid, og resultatet blir klokker som de kunne solgt for en mye høyere pris om de hadde et eldre merke.

Mens enkelte Skagen-modeller er elegante i sin enkelhet, har andre modeller opptil flere skiver og funksjoner. Noen av dem er i rustfri stål, mens andre er i titan eller rosegull. Det finnes mye variasjon: Runde og firkantede skiver, timemarkører med og uten tall, indikator for dag og dato og små sekundvisere finnes alle i linjen deres.

Designet til herremodellene er uttrykksfulle men samtidig reserverte, og deres åpenbare maskulinitet er dempet av en iboende sans for komposisjon. Bezelene er smale og laget av børstet eller svart metall, noe som er ulikt de store og tunge bezelene på mange andre designer-klokker. Dette gir skivene en høy, upretensiøs kvalitet som ofte mangler hos dere slektninger i det høyere prisklassene. Det er en nesten gentleman-aktig kvalitet over Skagen-klokkene, en styrke som ikke trenger å være dominerende.

Damemodellene er mindre og mer dydige enn herremodellene, et utseende som blir forsterket av de smale reimene og lenkene. Det er en damete kvalitet som er like åpenbar og behagelig som den mandige kvaliteten i herremodellene. Mange av disse klokkene har reimer av metallnetting, en uvanlig touch som understreker femininiteten og raffinementet. Bezelene på damemodellene er runde heller enn koniske, noe som gjør at de fjerner seg fra andre design-linjer der det motsatte gjerne er tilfellet.

Med sin dedikasjon til kvalitet og lav pris, er Skagen godt på vei til å bli en moderne klassiker.


Tilleggsinformasjon

Glass Mineral
Urverk Smartklokke
Reviews