Meny
Meny

Skagen Melbye SKW6006

Varekode: 482070
kr 1 995,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Denne klokken er fra anerkjente Skagen Denmark, som er kjent for deres rene og smakfulle design. Kombinert med sin dedikasjon til kvalitet og lav pris, er Skagen godt på vei til å bli en moderne klassiker.

Klokker.no er utvalgt som autorisert forhandler av Skagen klokker i Norge, noe som gir deg garanti for et 100% ekte ur og offisiell Skagen garanti.

Detaljer

Om Skagen

Med begynnelsen av det 21 århundre har klokkeverdenen sett en fremvekst av en mengde yngre selskaper som er fast bestemt på å utfordre de gamle. Disse nykommerne tilbyr vakkert design og vellagede klokker til mye lavere priser enn deres eldre konkurrenter, noe som tar klokkene inn i et prisnivå som en gjennomsnittlig person har råd til.

Et slikt selskap er Skagen Denmark. På tross av navnet er det et amerikansk firma grunnlagt av to dansker, Charlotte og Henrik Jorst. I 1989 satte disse to ut for å lage unike og vakre livsstilsgjenstander som fanget designforståelsen fra deres hjemland. Dette har de lykkes med, og de produserer et fengslende utseende til en brøkdel av prisen som noen av deres eldre konkurrenter krever.

Mens Skagen Denmark lager solbriller, smykker og andre gjenstander, er klokkene deres noe man spesielt legger merke til. Dette er fordi de har alle kvalitetene high-end klokker skal ha, men uten high-end pris. Rene, smakfulle design blir kombinert med kvalitetsarbeid, og resultatet blir klokker som de kunne solgt for en mye høyere pris om de hadde et eldre merke.

Mens enkelte Skagen-modeller er elegante i sin enkelhet, har andre modeller opptil flere skiver og funksjoner. Noen av dem er i rustfri stål, mens andre er i titan eller rosegull. Det finnes mye variasjon: Runde og firkantede skiver, timemarkører med og uten tall, indikator for dag og dato og små sekundvisere finnes alle i linjen deres.

Designet til herremodellene er uttrykksfulle men samtidig reserverte, og deres åpenbare maskulinitet er dempet av en iboende sans for komposisjon. Bezelene er smale og laget av børstet eller svart metall, noe som er ulikt de store og tunge bezelene på mange andre designer-klokker. Dette gir skivene en høy, upretensiøs kvalitet som ofte mangler hos dere slektninger i det høyere prisklassene. Det er en nesten gentleman-aktig kvalitet over Skagen-klokkene, en styrke som ikke trenger å være dominerende.

Damemodellene er mindre og mer dydige enn herremodellene, et utseende som blir forsterket av de smale reimene og lenkene. Det er en damete kvalitet som er like åpenbar og behagelig som den mandige kvaliteten i herremodellene. Mange av disse klokkene har reimer av metallnetting, en uvanlig touch som understreker femininiteten og raffinementet. Bezelene på damemodellene er runde heller enn koniske, noe som gjør at de fjerner seg fra andre design-linjer der det motsatte gjerne er tilfellet.

Med sin dedikasjon til kvalitet og lav pris, er Skagen godt på vei til å bli en moderne klassiker.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sort
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Rund
Glass Mineral
Urverk Quartz
Materiale-remmer Titan
Remfarge Sort
Låsfarge Sort
Reviews