Meny
Meny

Nixon Small Player Raw Gold 33mm A3001043

Varekode: 302170

FØR kr 3 499,00

Special Price kr 2 249,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Nixon Small Player Raw Gold 33mm A3001043 dameklokke, har en 33 mm bred og 10 mm tykk gull gullbelagt solid rustfritt stål med fast ramme og strukturert push-pull-krone. Nixon A3001043 er drevet av japansk kvartsbevegelse. Denne vakre klokken har også en skarp utseende svart urskive med lysende hender i gulltone og diamantmarkør. Ripebestandig herdet mineralskrystall og vanntett til 100 meter. Nixon A3001043 er utstyrt med et 16 mm bredt gult gullbelagt, rustfritt stålarmbånd med en sikkerhetslås.
Nixon klokker

Nixon klokker er kjent for å være unik og robust i sitt design Her får du designerklokker i topp kvalitet som virkelig skiller seg ut!
Se alle Nixon klokker

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Batterigaranti:  6 mnd gratis bytte
  • check_circle Klarna:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

Detaljer

Om Nixon
Vi gjør de små tingene bedre. Tingene du har som først ikke blir lagt merke til, men som ikke kan ignoreres. Vi bryr oss om det. Vi diskuterer det. Vi jobber dag og natt for å gjøre de små tingene så bra som mulig, slik at når du har den på deg føler du at du ligger foran resten av verden. Vi føler at du fortjener stor respekt. Når du velger å ha på deg en klokke, velger en lommebok der du kan oppbevare dine hardt opptjente penger eller ønsker å prikke inn stilen, fortjener du å få noe som reflekterer deg så godt som mulig. Du vet kanskje ikke hvordan du skal si det, men du har noe å si. For svingende, brødre og søstre, dere kan ikke bare ha på dere billig-klokker og føle dere vel med det, kan dere vel? Det var derfor vi startet Nixon, og det er derfor vi fortsatt er her 15 år etterpå.

Plassert komfortabelt utenfor allfarvei og vendt mot Stillehavet i Sør-California, og gjemt ved siden av et av de beste surfestedene i Europa, finner du Nixon-folk som gjør det vi gjør. Det som startet som frustrasjon over mangelen på kvalitetsklokker som både gjør pratingen for deg og som gir deg det du trenger i stressede situasjoner både i jobb og fritid, har vokst og blitt til et nettverk av idrettsfolk, rockestjerner, forhandlere og dedikerte lojalister som får Nixon-produkter ut på markedet.

Noen ser på de profesjonelle skaterne, surferne og snowboarderne og tror feilaktig at de vet hva de ser på. Stereotyper kan få deg i trøbbel. Ferdighetene deres er latterlige, men erfaringen deres går langt ut over rekkverket på hjørnet. Handlingene deres er fokusert på å perfeksjonere idretten sin, men interessene og stilen deres er alt annet enn fokusert. Perspektivet deres er unikt, men behovet deres er universelt. Det er vår jobb å forene det førstnevnte med det sistnevnte. Nixon håndplukker utøvere som er ledende i sine idretter, og jobber med denne elitegruppen for å sikre at deres perspektiver bidrar til et samlet uttrykk: team-designet, tilpasset den enkelte.

Tilleggsinformasjon

Farge Gull
Kjønn Herre
Urskivefarge Sort
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Firkant
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Diameter 33 mm
Tykkelse 10 mm
Materiale-remmer Stål
Reviews