Meny
Meny

Swiss Military Hanowa Flagship 06-5183.7.04.001.07

Varekode: 512645

FØR kr 3 598,00

Special Price kr 2 298,00

Swiss Military Hanowa er et sveitsisk merke, klokkene har en utrolig god value for money! Her får du valuta for pengene, topp sveitsisk kvalitet.

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Swiss Military Hanowa klokker i Norge, og du er garantert en 100% ekte og kvalitetssikret klokke når du handler hos oss.

Detaljer

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Safirglass
Glasset er av typen Safir, dette er et veldig sterkt glass som er motstandsdyktig mot riper.
Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+01+02+01
Kjønn Herre
Type: Herre
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Safir
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kronograf, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 42 mm
Tykkelse 9 mm
Reviews