Meny
Meny

Tommy Hilfiger Charlie 1791058

Varekode: 552388
kr 1 998,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Dette flotte armbåndsur er produsert av verdenskjente Tommy Hilfiger, og deres rektangulære logo i blå, hvit og rød er lett gjenkjennelig. De produserer klokker i en moderne still og av svært god kvalitet.

Vi er utvalgt som autorisert forhandler av Tommy Hilfiger klokker i Norge, og du mottar en 100% ekte og kvalitetssikret Tommy Hilfiger klokke når du handler hos oss.

Detaljer


Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger leverer klokker for den motebevisste nordmann og internasjonale berømtheter. Dette motehuset er blitt en gigant innen det man kaller «lifestyle fashion», og har mål om å bli enda mer fremtredende innen 2020. I de forskjellige kolleksjonene vil man finne klokker for enhver smak. Her er det bare å henge på om man vil være med på festen, og samtidig sikre seg en unik klokke.

Historien om Hilfiger begynner en rekke år før selskapet ble grunnlagt. Allerede i 1969 begynte Hilfiger sin produksjon med en kjede butikker han kalte People’s Place. Tanken var å bringe vibrasjoner fra New York ut til venner og bekjente som bodde noe utenfor selve byen. Derfra ble spranget tatt til å bli fulltids motedesigner i 1979, og hans første kolleksjon under eget navn kom i 1985 og med det grunnleggelsen av selskapet slik vi kjenner det i dag. Det er også verdt å merke seg at Hilfiger har sterke prinsipper for en miljøvennlig produksjon og verdige arbeidsforhold for sine ansatte verden over.

Herreur og dameur fra Tommy Hilfiger kommer i mange varianter. Fellestrekkene er kombinasjonen av eleganse og røffhet, som blir helt i tråd med ideen om å bringe deg inntrykk fra New York. Urverket er kvartsdrevet og de forskjellige modellene er produsert i rustfritt stål. Fargene på urkasse og klokkereimer spenner fra de nøytrale og til de virkelig fargerike. Du finner garantert klokken som passer nettopp deg.

Sporty stil eller en mer klassisk stil? Klokkene fra Tommy Hilfiger sklir rett inn i hvilket som helst antrekk. Samtidig gjør den utmerkede kvaliteten at hvert armbåndsur er passende både til hverdag og fest. Lek deg gjerne med farger og kontraster når du velger klokke. La uret bli den delen som kompletterer antrekket og få gjør det bedre enn Tommy Hilfiger.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+01+02+01
Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Type: Herre
Lenkefarge Brun
Urskivefarge Grå
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato
Size/Diameter 44 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 22 mm
Reviews