Meny
Meny

Triwa Havana Nevil Brown TR-NEAC102.ST010212

Varekode: 500092
En av våre bestselgende Triwa klokker fra det kjente svenske klokkemerket!

Klokken er unisex, så den passer både til damer og herrer. Havana Nevil Brown er Triwa sin versjon av en klassisk klokke med kronograf. Urkassen er laget av mørkebrun acetat og rustfritt stål, dette er kombinert med en brun skinnrem fra Tarnsjö og en sølvfarget sunray urskive.

Som kunde hos klokker.no kjøper du din Triwa klokke fra en av de største autoriserte forhandlerne i Norge, du kan derfor være sikker på at du får en ekte klokke, og sist men ikke minst full garanti dersom du skulle trenge det.

DetaljerOm Triwa Nevil

Triwa Nevil er en av Triwa sine mest populære modeller, det kommer til nye varianter av den stadig, og designet er klassisk. Nevil sitt kjennetegn er "to øyne" i urskiven hvor den ene viser døgnets timer (24 timer visning) og den andre er minuttviser for kronografen (stoppeklokke). Med unntak av modellene i denne serien som er i acetat, er alle sammen vanntette ned til 100m.


Triwa Tarnsjö
Triwa bruker her det kjente skinnet fra Tarnsjö til klokkeremmen. Tarnsjö er verdenskjente for at de leverer høykvalitets skinn til merker som Jaguar, Ralph Lauren, Smythons og Westley Richards. Garveriet til Tarnsjö daterer seg tilbake til 1800 tallet og er kjente for sitt gode håndverk. Remmene blir designet spesielt for å passe til detaljene på Triwa sine klokker.
Om Triwa
TRIWA er et akronym for Transforming the Industry of Watches, altså Vi endrer klokkeindustrien. Vårt mål er å fremme holdning og individualitet i den tradisjonelle verden av klokker og tilbehør. Vi tar lekenhet og det å være upretensiøse dødsens alvorlig, og vi har ikke noe i mot å være provoserende på en kreativ og oppløftende måte. Hver klokke som forlater Stockholm er laget med en forpliktelse om å gi deg produkter som gjenspeiler individuell stil og personlighet. Det gjør oss alltid glade når vi ser stilige og fargerike mennesker bruke våre produkter.

Selvtilliten og integriteten TRIWA-merket har, kommer fra å være en født leder, ikke en etterfølger. Vi er skapere som ikke har noe imot å bli kopiert, for det er tross alt smigrende. Innen du klarer å lage en TRIWA-klone, er vi allerede på et nytt sted og lager nye produkter som du også vil komme til å kopiere. Vi hilser alle som velger TRIWA, for valget ditt betyr sannsynligvis at du er kunstner av hjerte, akkurat som oss.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+07+04+01
Kjønn Herre, Dame
Lenketype Skinn
Type: Dame, Herre
Lenkefarge Brun
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Brun
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Kronograf, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Rembredde 20 mm
Reviews