Meny
Meny
-33%

Triwa Klinga Snow TR-KLST109.CL111512

Varekode: 545310

FØR kr 1 495,00

Special Price kr 995,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Detaljer

Om Triwa Klinga

Triwa Klinga er en slank og elegant serie som ble lansert av Triwa våren 2015. Urskiven til Triwa Klinga er stilren og har dag og datovisning.

Serien kommer i flere fargekombinasjoner og er tilgjengelig både med skinnrem og mesh lenke, helt i tråd med vårens fokus på 70-talls mote.


Om Triwa
TRIWA er et akronym for Transforming the Industry of Watches, altså Vi endrer klokkeindustrien. Vårt mål er å fremme holdning og individualitet i den tradisjonelle verden av klokker og tilbehør. Vi tar lekenhet og det å være upretensiøse dødsens alvorlig, og vi har ikke noe i mot å være provoserende på en kreativ og oppløftende måte. Hver klokke som forlater Stockholm er laget med en forpliktelse om å gi deg produkter som gjenspeiler individuell stil og personlighet. Det gjør oss alltid glade når vi ser stilige og fargerike mennesker bruke våre produkter.

Selvtilliten og integriteten TRIWA-merket har, kommer fra å være en født leder, ikke en etterfølger. Vi er skapere som ikke har noe imot å bli kopiert, for det er tross alt smigrende. Innen du klarer å lage en TRIWA-klone, er vi allerede på et nytt sted og lager nye produkter som du også vil komme til å kopiere. Vi hilser alle som velger TRIWA, for valget ditt betyr sannsynligvis at du er kunstner av hjerte, akkurat som oss.Triwa Tarnsjö
Triwa bruker her det kjente skinnet fra Tarnsjö til klokkeremmen. Tarnsjö er verdenskjente for at de leverer høykvalitets skinn til merker som Jaguar, Ralph Lauren, Smythons og Westley Richards. Garveriet til Tarnsjö daterer seg tilbake til 1800 tallet og er kjente for sitt gode håndverk. Remmene blir designet spesielt for å passe til detaljene på Triwa sine klokker.
Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.


Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.


Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Tilleggsinformasjon

Merke Triwa
Passer til Dame
Remfarge Hvit
Urskivefarge Hvit
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz ( Batteridrevet )
Reviews