Meny
Meny

Triwa Lenke Steel Mesh TR-ME021212

Varekode: 512454
Denne remmen er fra svenske Triwa, og passer klokker som bruker rem på 20 mm i bredde. Alle Triwa klokkene som har rem bruker denne størrelsen.

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Triwa remmer og klokker i Norge.

Detaljer

Om Triwa
TRIWA er et akronym for Transforming the Industry of Watches, altså Vi endrer klokkeindustrien. Vårt mål er å fremme holdning og individualitet i den tradisjonelle verden av klokker og tilbehør. Vi tar lekenhet og det å være upretensiøse dødsens alvorlig, og vi har ikke noe i mot å være provoserende på en kreativ og oppløftende måte. Hver klokke som forlater Stockholm er laget med en forpliktelse om å gi deg produkter som gjenspeiler individuell stil og personlighet. Det gjør oss alltid glade når vi ser stilige og fargerike mennesker bruke våre produkter.Selvtilliten og integriteten TRIWA-merket har, kommer fra å være en født leder, ikke en etterfølger. Vi er skapere som ikke har noe imot å bli kopiert, for det er tross alt smigrende. Innen du klarer å lage en TRIWA-klone, er vi allerede på et nytt sted og lager nye produkter som du også vil komme til å kopiere. Vi hilser alle som velger TRIWA, for valget ditt betyr sannsynligvis at du er kunstner av hjerte, akkurat som oss.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_07_07_06
Lenke/Remmerke Triwa
Rembredde (feste) 20 mm
Rembredde (spenne) 20 mm
Materiale-remmer Rustfritt stål
Remfarge Sølv
Låstype (rem) Foldelås
Låsfarge Sølv
Reviews