Meny
Meny

Triwa Rose Falken Brown Classic FAST101-CL010214

Varekode: 515816
kr 1 695,00

Lagerstatus: 50+ på lager

Om Triwa Falken

Klokkeserien Triwa Falken er en strømlinjeformet og slank serie som er insipirert av nettopp Falken, den svensk rovfuglen med samme navn. Designet er fjærlett, noe som gjør den til en perfekt hverdagsklokke. Det som identifiserer Falken i tillegg til det slanke designet er "Falkøyet" mellom senter av klokken og sekstallet, en lite mini-dial for sekundviseren. Siden dette er i en annen farge enn resten av urskiven blir dette spesielt fremhevet og gir to designdimensjoner, ingen av de andre klokkene fra Triwa har dette.

Falken serien kommer i flere forskjelige farger og reflekter på den måten det fantastiske landskapet Sverige har med skifergrå kystlinje og store mørkebrune skoger.


Denne klokken er produsert av svenske Triwa, som har tatt klokkebransjen med storm de siste årene med sine flotte design og spreke farger.

Klokker.no er utvalgt som autorisert forhandler av Triwa klokker i Norge, og du mottar en 100% ekte og kvalitetssikret Triwa klokke når du handler hos oss.

Detaljer

Om Triwa
TRIWA er et akronym for Transforming the Industry of Watches, altså Vi endrer klokkeindustrien. Vårt mål er å fremme holdning og individualitet i den tradisjonelle verden av klokker og tilbehør. Vi tar lekenhet og det å være upretensiøse dødsens alvorlig, og vi har ikke noe i mot å være provoserende på en kreativ og oppløftende måte. Hver klokke som forlater Stockholm er laget med en forpliktelse om å gi deg produkter som gjenspeiler individuell stil og personlighet. Det gjør oss alltid glade når vi ser stilige og fargerike mennesker bruke våre produkter.Selvtilliten og integriteten TRIWA-merket har, kommer fra å være en født leder, ikke en etterfølger. Vi er skapere som ikke har noe imot å bli kopiert, for det er tross alt smigrende. Innen du klarer å lage en TRIWA-klone, er vi allerede på et nytt sted og lager nye produkter som du også vil komme til å kopiere. Vi hilser alle som velger TRIWA, for valget ditt betyr sannsynligvis at du er kunstner av hjerte, akkurat som oss.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Triwa Tarnsjö
Triwa bruker her det kjente skinnet fra Tarnsjö til klokkeremmen. Tarnsjö er verdenskjente for at de leverer høykvalitets skinn til merker som Jaguar, Ralph Lauren, Smythons og Westley Richards. Garveriet til Tarnsjö daterer seg tilbake til 1800 tallet og er kjente for sitt gode håndverk. Remmene blir designet spesielt for å passe til detaljene på Triwa sine klokker.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+09+04+01
Lenketype Skinn
Type: Dame, Herre
Lenkefarge Brun
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 38 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 20 mm
Reviews