Meny
Meny

Trygg handel

 • 1. Priser

  Vi er opptatt av at alle våre veiledende priser skal være konkurransedyktig. Vi overpriser ingen produkter, for så å sette de på tilbud for å gi deg som forbruker inntrykk av at du gjør en god deal.

  Vår førpris
  Vår førpris er definert som den lavest annonserte prisen du kunne ha kjøpt varen for i vår nettbutikk i løpet av de foregående seks ukene, før produktet viser tilbudspris.

  2. Norsk nettbutikk

  Vi er en 100% norsk nettbutikk med lager og kundeservice i Oslo. Vi en ingen norsk-avdeling for et utenlandsk firma. Alle varer sendes fra og til vårt lager i Oslo.

  3. Autorisert forhandler

  Vi er autorisert forhandler av alle våre merker. Dette gir stor trygghet til deg som kunde, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

  4. Kjøp og angrerett

  Vårt mål er å gjøre kjøp hos oss enkelt og risikofritt. Om klokken ikke passer, faller i smak eller du angrer etter mottatt vare har du full rett til å returnere dine varer innen 14 dager – uten en lang forklaring på hvorfor. Du har lov til å prøve varen, men det er viktig at varene oppfyller våre krav for retur. Alle returer gjennomgåes og må godkjennes før refusjon av beløp blir gjort. Alle refusjoner skjer innen 5 dager etter godkjent retur.

  5. Trygg Betaling i nettbutikken

  Betalingsløsning: Vi bruker klarna som betalingspartner for å gi deg en fleksibel og trygg betalingsløsning. Her kan du velge mellom direkte betaling med kort, utsette betalingen med faktura eller dele opp betalingen med klarna konto. Faktura og delbetaling krever kredittsjekk, du må derfor oppi perosnnummer i kassen før du kan fullføre betalingen. Denne prosessen gjøres kryptert og kun mellom deg og klarna.

  Sikker betaling i kassen: Alle informasjon i kassen blir krytpert når den sendes. Det gjør at du tryggt kan skrive inn kortinformasjon og legge inn annen sensetiv informasjon.

  6. Covid-19 smittevern

  Vi har strenge rutiner rundt smittevern på vårt lager. Dette er noen av våre tiltak:
  - Personer som ikke jobber på lageret ar en veldig begrenset tilgang.
  - Dersom vare må behandles utenom emballasje, gjøres dette med hansker.
  - Vi stiller strenge krav til syptomfri arbeidsmiljø, noe som reduserer muligheten for smitte.

  7. Kontakt oss for hjelp

  Har du noen spørsmål om vårt sortiment eller din bestilling er du velkommen til å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på: kundeservice@klokker.no