Meny
Meny

Vincero The Kairos Blue / Black Blu-Bla-K04

Varekode: 556409

Klokker.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Vincero klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Vincero klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

DetaljerAutorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.


Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no
Reviews