Meny
Meny

WobL Vibrasjonsalarm Klokke Blå

Varekode: wobl-blue
kr 698,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Er WobL verdens smarteste barneklokke? Mange foreldre mener det.

Vi har mange klokker her på Klokker.no, men dette er faktisk en av bestselgerne. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Det handler nemlig om de gode vibrasjonene.

Detaljer

WobL vibrasjonsalarm klokkeWobL vibrasjonsalarm klokken ble skapt med ett mål for øye: Å lage en solid klokke for barn som en enkelt og greit kunne programmere inn alarmer på. Disse alarmene tjener nemlig som super-praktiske påminnere til barnet!

Er det noe barnet skal huske? Ikke sats på at dette vil bli husket uten hjelp, men legg heller inn en alarm på WobL. Du kan legge inn opptil åtte forskjellige alarmer, så at det er plass til mange påminnelser er det ikke tvil om.

Påminnelser til barnetKlokken viser selvsagt tiden, men det blir på mange måter bare en bifunksjon. For det er alarmene som du lett legger inn som er hovedsaken. Dette kan være påminnelser om at en skal ta en medisin, eller at en skal huske på å gå på toalettet.

Eller kanskje bare at en skal huske på at tiden er inne for å møte mamma eller pappa.

Solid og morsomAllurat hva du ønsker å minne barnet om er uvilkårlig, men med WobL blir det umulig for barnet ikke å huske det. Ikke bare gir WobL vibrasjonsalarm en høy lyd som varsel, for klokken vibrerer også (som navnet antyder).

Det er da også veldig greit at klokken finnes i mange flotte farger som barn gjerne faller for. Gjør ting lettere og sikrere med WobL, og føl deg trygg på at ditt barn kommer til å huske det som skal huskes – akkurat når det skal huskes.

WobL multi alarm klokke med vibrering
Denne klokken er fra amerikanske WobL, og deres smarte digitale alarm klokker med vibrasjonsalarm. Disse klokkene er spesielt rettet mot barn som burde bli minnet på diverse ting. Med 8 alarmer kan man sette en alarm hver 2-3 time for å minne barn om toalettbesøk og hindre tissing i buksen/sengevæting. Siden alarmen er lydløs med 15 sekund vibrering er den også veldig diskret. Klokken kan også brukes til å minne på medisin bruk eller andre gjøremål: F.eks gå på skolen tidanok, hjem fra SFO, etc. Den kan også brukes av voksne, men en stor manns håndledd vil nok kreve at remmen byttes ut.

En bedre investering innen barneklokker enn WobL er vanskelig å finne. Klokken er utstyrt med alarmer for påminnelser til barnet. Borte blir bekymringene for om barnet husker forskjellige klokkeslett. Det kan være alt fra når han/hun skal gå på musikkskolen og til når man må være hos tannlegen. Dermed er dette også en klokke perfekt for småstressa foreldre. Nå kan barnet selv klare å huske de små, men viktige tingene.

Dette er en amerikansk produsert klokke. Ideen og designet kom fra PottyMD, som spesialiserer seg på blant annet på pottetrening og andre plager med urinveier hos barn. Den opprinnelige ideen var å minne barn på toalettbesøk på en diskret måte. Derfra er klokken blitt nyttig for barn og foreldre verden over. Den er enkel å bruke og alarmene er i form av vibrering, som også er et stort pluss for hørselshemmede.

WobL er verdens minste vibrerende klokke. Hele 8 alarmer med nedtelling kan settes med enkle grep. Glasset på klokken er produsert i mineralglass og urverket er quartz, mens urskiven er i stål og plast. Selve klokkereimen er i nylon og festes med borrelås. Materialene og kvaliteten på hver modell er tiltenkt brukt av aktive barn. Klokkereimene kommer i mange forskjellige farger. Velg mellom enkel sort til klokker i sprek rosa eller blå.

Når barn leker eller sitter fordypet i noe går enkelte ting dem hus forbi. Noen ganger spiller det liten rolle, andre ganger er det viktige ting de glemmer. WobL vil hjelpe barnet å få inn rutiner og dermed en enklere hverdag over tid. Det sparer også deg som forelder en del bekymringer og konstante muntlige påminnelser. Den populariteten klokken har fått viser nytten av den og er den beste garantien for deg og barnet ditt. La barnet lære, men uten å hele tiden bli maset på.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Nylon rem
Klokkens rem er laget av slitesterk og lett nylon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttelse
Klokken har liten vannbeskyttende effekt, den klarer liten grad av kontakt med vann og må ikke bades med.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering F_03_09_01
Lenketype Nylon / Stoff
Type: Barn
Lenkefarge Flerfarget
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 0 ATM
Låstype Borrelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm med vibrator, Dato, Lys, Nedtelling, Stoppeklokke
Size/Diameter 35 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 18 mm
Reviews