Meny
Meny

WobL Vibrasjonsalarm Klokke Sort

Varekode: 552176
Smart barneklokke med 8 uavhengige alarmer med vibrering. Fungerer veldig godt til å diskret minne barn om toalettbesøk med sin lydløse vibrasjonsalarm.

Detaljer

WobL multi alarm klokke med vibrering
Denne klokken er fra amerikanske WobL, og deres smarte digitale alarm klokker med vibrasjonsalarm. Disse klokkene er spesielt rettet mot barn som burde bli minnet på diverse ting. Med 8 alarmer kan man sette en alarm hver 2-3 time for å minne barn om toalettbesøk og hindre tissing i buksen/sengevæting. Siden alarmen er lydløs med 15 sekund vibrering er den også veldig diskret. Klokken kan også brukes til å minne på medisin bruk eller andre gjøremål: F.eks gå på skolen tidanok, hjem fra SFO, etc. Den kan også brukes av voksne, men en stor manns håndledd vil nok kreve at remmen byttes ut.

En bedre investering innen barneklokker enn WobL er vanskelig å finne. Klokken er utstyrt med alarmer for påminnelser til barnet. Borte blir bekymringene for om barnet husker forskjellige klokkeslett. Det kan være alt fra når han/hun skal gå på musikkskolen og til når man må være hos tannlegen. Dermed er dette også en klokke perfekt for småstressa foreldre. Nå kan barnet selv klare å huske de små, men viktige tingene.

Dette er en amerikansk produsert klokke. Ideen og designet kom fra PottyMD, som spesialiserer seg på blant annet på pottetrening og andre plager med urinveier hos barn. Den opprinnelige ideen var å minne barn på toalettbesøk på en diskret måte. Derfra er klokken blitt nyttig for barn og foreldre verden over. Den er enkel å bruke og alarmene er i form av vibrering, som også er et stort pluss for hørselshemmede.

WobL er verdens minste vibrerende klokke. Hele 8 alarmer med nedtelling kan settes med enkle grep. Glasset på klokken er produsert i mineralglass og urverket er quartz, mens urskiven er i stål og plast. Selve klokkereimen er i nylon og festes med borrelås. Materialene og kvaliteten på hver modell er tiltenkt brukt av aktive barn. Klokkereimene kommer i mange forskjellige farger. Velg mellom enkel sort til klokker i sprek rosa eller blå.

Når barn leker eller sitter fordypet i noe går enkelte ting dem hus forbi. Noen ganger spiller det liten rolle, andre ganger er det viktige ting de glemmer. WobL vil hjelpe barnet å få inn rutiner og dermed en enklere hverdag over tid. Det sparer også deg som forelder en del bekymringer og konstante muntlige påminnelser. Den populariteten klokken har fått viser nytten av den og er den beste garantien for deg og barnet ditt. La barnet lære, men uten å hele tiden bli maset på.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Nylon rem
Klokkens rem er laget av slitesterk og lett nylon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttelse
Klokken har liten vannbeskyttende effekt, den klarer liten grad av kontakt med vann og må ikke bades med.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P022+01+01+01
Kjønn Barn
Lenketype Nylon / Stoff
Type: Barn
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 0 ATM
Låstype Borrelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm med vibrator, Dato, Lys, Nedtelling, Stoppeklokke
Size/Diameter 35 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 18 mm
Reviews